Servei d'Atenció Integral (SAI) per a persones LGBTI

El SAI (Servei d’Atenció Integral) per a persones LGBTI està concebut com un servei de proximitat per oferir una atenció de qualitat pel que fa a atendre persones que hagin patit o estiguin en risc de partir una situació de discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

El SAI Conca de Barberà té com a objectius principals visualitzar la realitat del col·lectiu LGBTI i donar suport i atenció a la diversitat sexual i de gènere. A més, impulsarà el treball en xarxa, elaborarà informes sobre la situació de les persones LGBTI a la comarca i dissenyarà estratègies de sensibilització, i establirà canals d’atenció, suport i acompanyament a víctimes de fòbia a les persones LGBTI.

Des del SAI Conca de Barberà s’està realitzant la diagnosi per elaborar el Pla Comarcal LGBTI.  El Pla LGTBI és un instrument articulat a partir d'un conjunt d'accions desenvolupades en diferents àmbits d'actuació municipal,  per tal de prevenir, eradicar i abordar situacions de discriminació amb la finalitat de garantir la igualtat de tracte de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals.

 

MÉS INFORMACIÓ

Consell Comarcal de la Conca de Barberà                                                                                                        
C/ St. Josep, 18  43400 Montblanc
Telèfon: 977 86 12 32
sai@concadebarbera.cat

 

 

 

Manifest per un país de respecte als drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals i amb tolerància zero a la discriminació aprovat el 26 de juny per Acord de Govern, en motiu de la celebració del Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual: LLEGEIX-LO AQUÍ

Subscriure a